Pilote matlasate pentru 4 anotimpuri hotel

 

Pilota matlasata pentru 4 anotimpuri Crepe

Pilota matlasata 4 anotimpuri Dormisete cu tesatura Crepe este solutia optima pentru intregul an .
.
Formata din doua pilote pufoase, usoare si confortabile, una pentru primavara-vara cu greutate de 200gr./m si una pentru toamna-iarna si una pentru toamna-iarna cu greutate de 400gr./mp , pilota matlasata Dormisete , cu panouri de vata Finessa 100% poliester antialergic, siliconat si tesatura din bumbac 100% creponata este practica si asigura un somn sanatos .

Fotografii de detaliu:

Grosimea pilotelor este de 200gr.( pilota primavara-vara) + 400gr.(pilota toamna-iarna) = 600gr./mp pilota 4 anotimpuri. Cele doua pilote, se unesc cu capse albe de calitate formand o pilota pufoasa si foarte calduroasa.

Submit inquiry 

 

Pilota matlasata pentru 4 anotimpuri Renforce

Pilota matlasata 4 anotimpuri Dormisete cu tesatura Renforce este solutia optima pentru intregul an .
Acest set de pilote este format din doua pilote pufoase, usoare si confortabile, una pentru primavara-vara cu greutate de 200gr./mp si una pentru toamna-iarna cu greutate de 400gr./mp care, prin capsare, formeaza o pilota cu consistenta generaoasa ce asigura confortul termic chiar si in perioadele geroase ale iernii. Interiorul este format din panouri de vata Finessa 100% poliester antialergic, siliconat iar fetele sunt din tesatura de bumbac 100% Renforce.

Fotografii de detaliu:

Grosimea pilotelor este de 200gr.( pilota primavara-vara) + 400gr.(pilota toamna-iarna) = 600gr./mp pilota 4 anotimpuri

Submit inquiry