Hotel bathrobes

 

Halate de baie Velour cu guler shal

Rasfatati-va oaspetii  cu halatele de baie Velur, moi, pufoase, cu o consistenta generoasa de 450gr./mp, cu fata moale si fina ca de catifea iar interiorul Frottier moale si absorbant. Cu croiala ampla si eleganta cu guler sal, buzunare si cordon, acest halat va fi cu siguranta apreciat de cei mai exigenti clienti. Datorita cusaturilor durabile si a tesaturii de calitate , acest produs are o rezistenta sporita la folosire intensiva si poate fi folosit cu succes la dotarea bailor hotelurilor de 4-5*.

Masuri disponibile L si XL.
.

Photo detail:

Submit inquiry 

 

Halate de baie Frottier cu guler shal

Halatul de baie model shal este  confectionat din Frottier 100% bumbac, greutate 420gr./mp, cu guler shal, buzunare si cordon.

.
Marimile standard ale halatelor de baie sunt: L, XL, XXL
.

Este  pufos, absorbant si comod, fiind solutia optima pentru a va primi oaspetii la relaxare in centrul spa sau la piscina.

Photo detail:

Submit inquiry 

 

Halate de baie Frottier cu guler Kimono

Halatul de baie model kimono, confectionat din Frottier 100% bumbac, greutate 350gr./mp,  cu guler kimono, buzunare si cordon, este varianta economica pentru dotarea bailor centrelor spa.

Marimile standard ale halatelor de baie sunt: L, XL, XXL
.

Fiind  pufos, absorbant si comod, este solutia potrivita pentru asigurarea unui confort relaxant clientilor dvs.

Photo detail:

Submit inquiry 

 

Halate de baie Pique cu guler Kimono

Halatul de baie model kimono, confectionat din Pique 100% bumbac, greutate 260gr./mp,  cu guler kimono, buzunare si cordon, este varianta economica pentru dotarea bailor si centrelor spa.

Marimile standard ale halatelor de baie sunt: L, XL, XXL.

.

Fiind  confectionat din tesatura 100% bumbac foarte  absorbanta  si comoda, este solutia potrivita pentru asigurarea unui confort relaxant clientilor dvs.

Photo detail:

Submit inquiry